zaterdag 16/11/2019

Mgr. Van den Hende wijdt Melchior Kerklaan tot diaken

Op zaterdag 16 november zal Mgr. Van den Hende door handoplegging en gebed Melchior Kerklaan tot diaken wijden voor het bisdom Rotterdam. De wijding vindt plaats tijdens een eucharistieviering in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal te Rotterdam.

U bent van harte uitgenodigd.

HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal
Mathenesserlaan 305, Rotterdam

Voorafgaand aan de eucharistieviering is het tussen 10.00 uur en 10.45 uur mogelijk het sacrament van boete en verzoening te ontvangen (Mariakapel links achterin de kerk). Na afloop van de viering is er gelegenheid om de nieuwe diakens en elkaar te ontmoeten.

Mgr. Van den Hende vraagt om in de tijd van voorbereiding te bidden voor de wijdingskandidaat.

Melchior Kerklaan ontving zijn vorming via Centrum Vronesteyn, het centrum voor de priesteropleiding en de diakenopleiding in het bisdom Rotterdam, en studeerde aan de Diakenopleiding Bovendonk.

U kunt Centrum Vronesteyn steunen met een gift. Gebruik daarvoor eenvoudig onderstaand formulier.

Uw gegevens

Als u de bovenstaande velden niet invult, doneert u anoniem.

Met een bedrag van: